Acest sos il folosim pentru a acompagnia diferite fripturi, crevete si fructe de mare, hamburger. La reteta cu maioneza si ketchup se poate adauga si alcool- whisky sau cognac.
- 1 gabenus de ou
- 1 lingura de mustar de Dijon
- 10 cl de ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de ketchup
Amestecati galbenusul si mustarul. Adaugati ulei cate un pic de fiecare data, amestecand cu o lingura de lemn, pana cand maioneza s-a format. Cand maioneza este gata, asezonati cu sare si piper, apoi adaugati ketchup.
- 1 lingura de mustar de Dijon
- 10 cl de ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de ketchup
Amestecati galbenusul si mustarul. Adaugati ulei cate un pic de fiecare data, amestecand cu o lingura de lemn, pana cand maioneza s-a format. Cand maioneza este gata, asezonati cu sare si piper, apoi adaugati ketchup.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu