Puteam sa prezint aceasta reteta in mai multe feluri, dar am preferat sa o servesc in aperitiv, deci i-am dat o forma de rulada.
Pentru
aceasta am pus la calit ceapa si usturoiul tocate marunt in 2 linguri
de ulei. Cand ceapa devine transparenta, adaugati carnea tocata sa se
prajeasca. Diluati o lingura de sos concentrat de rosii cu 3 linguri de
apa si amestecati cu carnea. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Lasati sa se reduca un pic, pana cand lichidul s-a evaporat.
Vinetele spalate le taiati in felii subtiri.
Feliile de vinete le sarati si le prajiti intr-o tigaie cu ulei incins. Nu le lasati sa se coloreze sau sa se usuce prea tare.
Le puneti pe o farfurie pe hartie absorbanta.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Puneti pe fiecare felie de vinete, o lingura de carne tocata preparat si un pic de parmesan proaspat ras.
Puneti la copt timp de 15 minute, dupa care serviti cald cu un chips de parmesan si sos picant de ardei copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu