marți, 12 aprilie 2016

Rulada de vinete cu musaca si sos de ardei picant


  Puteam sa prezint aceasta reteta in mai multe feluri, dar am preferat sa o servesc in aperitiv, deci i-am dat o forma de rulada.

Pentru aceasta am pus la calit ceapa si usturoiul tocate marunt in 2 linguri de ulei. Cand ceapa devine transparenta, adaugati carnea tocata sa se prajeasca. Diluati o lingura de sos concentrat de rosii cu 3 linguri de apa si amestecati cu carnea. Asezonati cu sare si piper dupa gust. Lasati sa se reduca un pic, pana cand lichidul s-a evaporat.
Vinetele spalate le taiati in felii subtiri.
Feliile de vinete le sarati si le prajiti intr-o tigaie cu ulei incins. Nu le lasati sa se coloreze sau sa se usuce prea tare.

Le puneti pe o farfurie pe hartie absorbanta.


Incalziti cuptorul la 180°C.
Puneti pe fiecare felie de vinete, o lingura de carne tocata preparat si un pic de parmesan proaspat ras.


 Rulati vinetele si depuneti intr-o tava.


Puneti la copt timp de 15 minute, dupa care serviti cald cu un chips de parmesan si sos picant de ardei copt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu