Ingrediente :
- 3 linguri de gelatina in pudra
- 250 ml apa
- 450 g zahar
- 1 bucata mica de coaja de lamaie
- 1/2 lingurita de suc de lamaie
- 3 linguri de sirop de menta sau un alt sirop
- 100 g zahar tos amestecat
- 3 linguri de amidon
Puneti
apa si gelatina pe foc domol, amestecati pana cand gelatina se dizolva.
Adaugati zaharul, sucul de lamaie si coaja de lamaie. Dupa ce zaharul
s-a dizolvat, continuati inca 8 minute pe foc, amestecand tot timpul.
Inlaturati coaja de lamaie si adaugati siropul, amestecati.
Pe
un blat, presarati 3 linguri de zahar tos, dezlipiti rahatul si taiati
in cubulete cu un cutit uns cu ulei.Tavaliti cubuletele in zahar tos
amestecat cu amidon.
Rahatul il pastrati intr-o cutie, punand intre fiecare rand hartie sulfurizata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu